dimarts, 31 de gener del 2012

La Calçotada


Diumenge passat 29/1/2012, es va celebrar a Valls la gran festa de la calçotada. No fa tants anys era aquesta festa la que marcava l'inici del consum de calçots. Avui en dia hi ha restaurants que ja en fan a l'Octubre, però no es el nostre cas.
Al Restaurant les Fonts donem per inaugurada la temporada de calçotades a partir de la festa de Valls.
La nostra calçotada consisteix en : de primer plat, tants calçots (d'etiqueta, de la IGP, de Nulles) sucats amb la salsa premiada al concurs de salsa de calçots de la festa de Valls com puguis menjar, de segon plat xai i botifarra negra de Masllorenç, llonganissa de Vila-rodona, fesols cuits a casa, escalivada feta a la brasa i all i oli. i per postres taronges i mandarines i CREMA CATALANA,(que ho escric en majúscules perquè no es mereix menys). Tot regat amb vi de la terra, i per acabar l'àpat un cafè torrat a Valls a una petita empresa familiar.


Tot això sense presses, ningú haurà d'ocupar la vostra taula, no fem segons torns. I amb un pati gran per a la canalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada